Friday, 31 October 2014

TemPaHan Kita Dah Sampai...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Lama jugak Acik tunggu tempahan Acik ni
daripada kawan sekolah Acik dulu.
Berdasarkan nama pada sampul surat,
boleh lihat kawan Acik ni dari group mana di sini





Sememangnya daripada zaman sekolah dulu,
dia seorang yang berseni.
Orang cakap, kalau jari runcing tu kreatif.
Betul la tu agaknya.
Sebab ada 2 3 orang jugak kawan Acik
yang berjari runcing.

Namanya Rashidah...tapi kami di sekolah dulu
panggil dia Cidot.
Jadi, boleh la try search apa yang dia buat sebenarnya.
Facebooknya CI DOT.

Dia ni sekarang tengah menyiapkan
satu job untuk client dia.
Hari tu, lukiskan gambar untuk kamus bergambar kanak-kanak.
Sebelum tu, jadi pelukis untuk cerita kartun Malaysia
tapi tak ingat pulak cerita apa.

Orang kreatif,kan..
Semua orang cari.

Logo bisnes Acik pun, Acik minta dia yang lukiskan.
sebab nak nampak eksklusif.
Tapi tak siap lagi..Acik tak nak rush dia.
Kesian, banyak job yang kena siap segera.

Jadi, dengan tersampainya parcel ini,
maka Acik akan mula mengagihkan hadiah 
yang tak seberapa daripada Acik ni
sebagai tanda ingat-ingatan.

Bagi yang masih belum hantar details,
boleh lagi hantar. Walaupun dah lepas.
Baca betul-betul GA kat sebelah ni.
Tak payah buat entri pun tak apa.
Hantar details je pada Acik :
are.cheek.watie@gmail.com.

PADA BIRTHDAY BOYS AND GIRLS
BULAN OKTOBER, TUNGGU YE.
MINGGU DEPAN ACIK AKAN MULA POS.

SEKIAN...

26 comments:

  1. Replies
    1. Cantik sangat ni Singa...sampaikan 2 kali komen..ngee..

      Delete
    2. hahahaha singa !! hahahahah..

      Delete
  2. lambatnya nak tunggu bulan 5. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tetiba rasa macam nak hantar semuanya sekali harung

      Delete
  3. Wah. ..sure happy..have a nice day org pd! Hehe

    ReplyDelete
  4. Acik sue dah hntr email. Nnt acik cek ye.
    Untungla sape bufday okt dan nov dpt hadiah dulu dr acik ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acik tak update lagi ye sue?Nanti Acik check balik

      Delete
  5. blan 5, tlg lah cpt. haha pdhal detail pun tak anto lg. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awak bulan 5?Hmm...anta la details..

      Delete
  6. wah ~ org jari runcing yang buat kan.. mesti gempak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang pastinya, dia lukis sendiri.Itu yang Acik suka

      Delete
  7. Heee tak sabar lak tunggu tuu...

    ReplyDelete
  8. Diana bulan september....sabar menanti ni Acik....hehe....

    ReplyDelete
  9. bestnya keep in touch dgn kawan sekolah. saya jarang dah jumpa dan chat. hehe. nak tgk hadiah tu :)

    ReplyDelete
  10. apa tu apa tu ? neves ni nak tengok gak..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...