Monday, 27 October 2014

LiEBSteR AwARd #15 - Cik YaNa

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Kali ini Acik ditag oleh Cik Yana..
Macam selalu, Acik tak sampai hati nak tag kawan-kawan lain.
Jadi Acik nak jawab soalan je.






Acik jawab soalan ye.

1. Sejak bila anda mula blogging dan sebab apa anda nak blogging?
Acik baru je start berblog ni.
Tahun ni juga.
Tarikh dan entri pertama Acik di sini.


2. Cinta pertama anda pada usia berapa?
Cinta monyet la ni..darjah 6..


3. Kalau anda diberi USD 1 juta, anda nak tak masuk bilik mayat?
Acik sanggup buat apa saja...masuk bilik mayat je kan?
Tak susah pun. Padahal penakut sangat!!


4. Aktiviti yang anda suka buat pada masa lapang?
Sukaaaaaa sangat baring-baring.


5. Kalau anda tak ada lesen tak kiralah lesen apa pun, kalau nampak
polis traffik atau JPJ awak nak pecut ke buat-buat cool depan diorang?
Semestinya muka kena confident depan mereka,
turunkan cermin, senyum selebarnya.
Kalau pecut, lagi mereka cam.


6. Makanan dan minuman kegemaran anda
Laksa dengan western food
Air Teh O suam dan fresh orange


7. Antara Sony Experia Z dan Galaxy Note 4, mana satu yang korang pilih?
Galaxy Note 4 kot.
Acik tak tahu guna function banyak-banyak ni.


8. Perkara yang paling anda benci?
Setakat ni sedang berusaha mengurangkan 
rasa benci terhadap banyak perkara.


9. Cara awak memujuk orang yang tengah merajuk?
Cakap je dengan dia..Dia tak nak jawab, Acik blah la..


10. Senaraikan 5 rukun iman?



11. Pendapat anda tentang blog Miss Yana...
Acik suka blog Miss Yana..Header simple,
tulisan besar-besar, senang nak cari.
Warna lembut..



11 comments:

  1. alaaa kenapa acik xbuat soalan? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ooo...nak soalan ye?Nanti Acik free, Acik buat soalan, tag nama awak ye

      Delete
  2. Replies
    1. hahaaa....skali skala mata nak jgak biru

      Delete
  3. bahahah soalan rukun iman terbaik :D hahaha tak terpikir pun nak tanyak soklan gitu hihi..

    ReplyDelete
  4. Kalau zumal pun sanggup masuk bilik mayat tu kalau betul2 nak kasi 1 juta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....sanggup,kan? masuk je..bukan suruh usik atau tengok mayat tu

      Delete
  5. Suke sangat laksa...
    Tadi g cari laksa tak jumpe laa
    Aishhhh

    ReplyDelete
  6. Laksa penang tak jumpa la kat sini mek

    ReplyDelete
  7. rukun iman ada enam. kenapa dia tanya lima je? hehe.
    awalnya acik cinta monyet :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...