Wednesday, 8 October 2014

BoLeH ToLonG SiKiT TaK??

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Tengah-tengah dok godek-godek blog Acik ni,
Acik rasa macam panjang sangat pulak ke bawah.
Segala blog ada..
Nak pendekkan tak pandai pulak.

Boleh tak korang tolong komen sikit
apa yang patut Acik buat?
Kena buang bloglist, bagi pendek sikit ke,
hapa ke...




Ikut korang punya kesesuaian la ye.
Kalau yang guna phone, apa komen korang.
Bagitahu tau..
Acik tak marah punya..
sebab Acik nak blog Acik ni mesra blogger.

Tapi jangan komen mintak buang iklan pulak ye!!
Pis Yo!!

SEKIAN...

41 comments:

  1. acik limitkan blog list..tarikh2 yang xsesuatu tak payah letak atau letak kat atas sekali dengan iklan nuffnang..buang popular post tu..wat semak page ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi...wat semak page tu yang kelakar...

      Delete
  2. boleh letak scroll bar di bloglist.

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/02/tutorial-buat-scroll-bar-di-bloglist.html

    ReplyDelete
  3. byk sgt bloglist acik letak.hehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..kalau boleh, yang 189 ni la acik nak masukkan semua

      Delete
  4. bloglist, widget & section2 tu byk sgt kt belah kanan.. cuba balance kn, buat kiri kanan...atau pakai yang most important je..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. saja letak belah kanan..senang nak tengok..kalau letak kiri kanan, terbalik-balik pulak bijik mata..nak tengok kiri, nak tengok kanan..acik buat yang tak important ye..TQ advise

      Delete
  5. bloglist acik pendekkan.. buat 5 je.. maximum.. :)

    ReplyDelete
  6. Yg x penting x yah letak...and bloglist kurangkan...ekceli x yah risau pasal bloglist sbb kat dashboard ada kan....

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..tu sebab Acik baru buat dashboard tu..nak delete yang kat tepi tu...TQ..

      Delete
  7. Bloglist tu limitkn plg sikit je...ank2 punya bufday kt bwh tu boleh buang..^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak-anak suka buka blog sebab nak tengok hari ni umur mereka dah berapa..tak pe..Acik pindahkan birthday tu ke blog acik yang satu lagi..TQ sue

      Delete
  8. wana rasa bahagian bloglist kena buat yang scroll down punya

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat tu yang tak pandai..tak pe la..dah ada BW kat atas tu, jadi tgk kat situ je la..cuma tak dapat nak tengok latest update la

      Delete
  9. aah betul tu.. bloglist tu kalau nak letak semua memang tak jadi masalah tapi cuba minimumkan 5 blog latest upadate sahaja yang akan tersenarai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ** 5 blog latest update sahaja yang akan muncul di senarai blog / widget tersebut :D

      Delete
    2. ok ok...kat blog N pun maybe ada kot caranya..kalau Acik tak paham yang Cik Fafa beri kat atas tu

      Delete
  10. Saya.setuju.dengan pendapat blogger kasut kusut. Blog acik.ni ok juga sebab x berat sangat. Saya guna phone pun sekejap je nak loading.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hmmm...ok...komen yang selamat..TQ (Tak tahu nak panggil apa? Nak panggil Sastera? Melayu? MNH?)

      Delete
  11. hhehehee..tergelak Acik sorang-sorang baca...jap-jap...Acik repair..
    Acik letak bloglist banyak2 sebab senang nak BW..kikikiiii..ok-ok..rileks kawan-kawan

    ReplyDelete
  12. Replies
    1. Bunda...Acik dah buang bloglist yang berderet-deret tu

      Delete
  13. Eh, dah lain sikit. hehe teruskan usaha mu wanita gagah yg awet muda. Ki3 peace yo

    ReplyDelete
  14. pada akak mcm ok je blog acik ni...tp x access guna phone...x ada la panjang sangat... cuma klu akak yang 1stop tu mmg akak xkan letak...

    btw 2x menabung tuk proton iriz kt sini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo...1 stop sebab nak guna..malas nak carik link...
      anyway...jap lagi Acik buang..TQ..TQ

      Delete
  15. OK jer ... Sebab saya bw guna phone, mobile version lah, senang ... Mungkin boleh limit kan blog list ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha...ok kak Hani...tengah mengupdate bloglist ni

      Delete
  16. wahh byknye info sini
    mintak sikit ye acik
    heehhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ambik ler Ayu...kot2 awak boleh buat sendiri, lagi bagus.

      Delete
  17. Meh saya tolong edit kan bloglist tu. whatsapp je kalau nak saya tolong. Free of charge. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bloglist tu Acik dah delete semua...Masuk kat atas tu...tapi susah pulak nak tengok entry terbaru korang

      Delete
  18. Sama laa.. ada nak kena edit jugak.. boleh juga pinjam info kat sini.. apapun stakat saya buka ok jer tak lambat mana sangat pun..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha...ok la tu...jom sama-sama edit.

      Delete
  19. lawaaaa dah blog acik ni, jeles i

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...