Sunday, 19 October 2014

SeGMeN BLoGLiSt BLoGGeR TeRHeBaT BLoG PariHH

Assalamualaikum dan salam sejahtera,

Parihh ni ada buat segmen
untuk memasukkan blog terhebat
dalam bloglist dia.

Jadi, pada kita-kita ni,
dah boleh la try test cuba join
segmen ni..mana tahu berjaya
masuk dalam bloglist Parihh yang berlatar-belakangkan
gambar kamera.






Semoga ada rezeki Acik masuk dalam bloglist Parihh..

22 comments:

  1. kena banyak kipas sikit kat parihh ni..

    zup..zup..zup....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Acik, sharelah ngan saya pasal FM yang Acik order tu.
      Cth: saiz, rege, kuantiti, order kat sape..
      Boleh ke?

      Delete
    2. Maaf Doc..baru baca..nanti Acik PM doc

      Delete
  2. terima kasih Budak, Eyda dan CP

    ReplyDelete
  3. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/10/segmen-bloglist-blogger-terhebat-blog.html

    ReplyDelete
  4. saya pun nak join juga! good luck acik watie :D

    ReplyDelete
  5. jemput join.. :) http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/segmen-saya-nak-keychain-ch-2.html

    ReplyDelete
  6. terima kasih semua..tak sempat nak balas satu persatu

    ReplyDelete
  7. Selamat bersegmen...akak bz lately pyh nk join mana2 segmen...

    ReplyDelete
  8. IM singgah dari segmen yang sama. Melawat sini :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...