Wednesday, 29 October 2014

SelaMaT Hari UlanGTahuN KelahiRan, Ibu AiNul ^Alif

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ni, 29 Oktober 2014
bersamaan dengan hari Rabu.

Sekejap je rasa bulan ni.
Pejam celik pejam celik, dah hujung bulan.

Hari ini Hari UlangTahun Kelahiran rakan blogger kita,
Pemilik nama Nor Nazliana
yang beralamat URLnya http://adna2029.blogspot.com/





Semoga diberikan kesihatan yang lebih baik,
semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.
Insya Allah, apa yang dikerjakan
akan mendapat balasan yang setimpal.

HAPPY BIRTHDAY!!
LOVE YOU..

Sekian...

22 comments:

  1. Slmt hari lahir nor nazliana. Smg pjg umur dan dimurahkn rezeki :)

    ReplyDelete
  2. Happy Birthday Nazliana...! Semoga dipermudahkan langkahmu di dunia sementara ini... :)

    ReplyDelete
  3. Happy birthday Nor Nazliana! Have a blast ~

    ReplyDelete
  4. tq ya u all muahhaa terharunya..love u la..

    ReplyDelete
  5. Salam singgah sini Acik dan selamat hari lahir buat Nor Nazliana...

    ReplyDelete
  6. Selamat hari lahir buat kak nor nazliana jugak...

    ReplyDelete
  7. tak kenal tapi tetap nak wish, happy belated bufday to cik nazliana.
    semoga panjang umur & murah rezeki.
    jap lagi BW ke blognyer haaa.. ^_^

    ReplyDelete
  8. happy birthday buat blogger nazlina

    ReplyDelete
  9. nak wish jugak la. happy birthday ! ^^

    ReplyDelete
  10. happy birthday Nor Nazliana..

    ReplyDelete
  11. say happy birthday to her, on behalf me achik! :0

    ReplyDelete
  12. jap jap...Acik seru Birthday Girl tu semula..

    ReplyDelete
  13. Selamat hari lahir blogger Nor Nazliana ;)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...