Friday, 10 October 2014

HapPy BiRthDaY To YoU

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ni birthday kawan kita ni.
Nak wish kat Amy


Semoga Panjang Umur dan
Dimurahkan Rezeki..
Semoga Lebih Bahagia
dan Lebih Cantik

Tak lupa juga pada kawan-kawan yang lain.
Maaf Acik terlepas pandang.
Sibuk dengan kerja.


HAPPY BIRTHDAY U ALLS.

* Hadiah lambat sikit ye. Kawan Acik yang Acik tempah
hadiah tu, sibuk sikit.
Tunggu ye.

15 comments:

  1. ngeee..tengkiu acik. hehe
    xper..biar lambat asal selamat..hikhik :P

    ReplyDelete
  2. thanks a lotttt for the wishes sis! boleh masuk dalam entri ni nanti.. xpe, wish ni pun dah rasa happy gila. haha

    ReplyDelete
  3. ehh...belum jam 12 pagi...happy besday Amy J...baru 20 tahun kan

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Amy dan semua...All the best

    jemput join segmen newbie dari saya :)
    http://www.ibuhana.com/2014/10/nak-url-please-bersama-ibuhanacom.html

    ReplyDelete
  5. hepi bufday semuanye...
    heeeee untungnye lah kami ni acik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung apanya Ayu...Bukannya dapat kereta sorang sebijik

      Delete
    2. tak perlu kereta sebijik pon
      acik igt pon dah cukup berharga da tau..
      walaupon baru je knl dlm alam yang bermaya nie

      Delete
  6. Happy birthday amy dan semua :)
    Nak hadiah. Hehe

    ReplyDelete
  7. Happy birthday semua.. semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dimakbulkan apa yang dihajati, berbahagia di dunia dan akhirat..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...