Friday, 3 October 2014

JOM KITA LIHAT HARI NI SIAPA YANG KENA..

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Di sini Acik senaraikan nama rakan-rakan seperjuangan kita
beserta tarikh lahir mereka masing-masing.

Sudilah kiranya kita sama-sama mengintai
hari lahir siapa pada hari ini.


Seperti PROJEK MEGA Acik ni,
ia terbuka kepada sesiapa sahaja.
Just emel Acik details yang diperlukan.
TAK NAK POST BANNER PUN TAK APA.

Acik lihat, ramai yang join tapi tak beri details
yang Acik perlukan.
You Alls boleh juga beri details tu
via Whatapps atau SMS kat Acik
No phone Acik boleh didapati di sini ye.

Jom kita check birthday rakan-rakan kita ni.


OKTOBER 2014

1.  http://blogparihh.blogspot.com/   -   1 Oktober
2. http://shiningt-ara.blogspot.com/   -   2 Oktober
3.  http://dianeeya.blogspot.com/   -   2 Oktober
5. http://inlove-wanda.blogspot.com/   -   8 Oktober
6. http://amysigadisweird.blogspot.com/   -   10 Oktober
7. http://mawarberduri4147.blogspot.com/   -   16 Oktober
8.  http://miamorzafirah.blogspot.com/  -  19 Oktober
9. http://norshamimi.blogspot.com/   -   24 Oktober
10. http://adna2029.blogspot.com/   -   29 Oktober

NOVEMBER

1. http://asmirasyamihah.blogspot.com/   -   8 November
2.  http://amieznuown.blogspot.com/   -   8 November
3. http://misssakuradiary.blogspot.com/  -  12 November
4. http://jnjikita.blogspot.com/  -  13 November
5.  http://yanapinkblossom.blogspot.com/  -  17 November
6.  http://najihahawanbiru.blogspot.com/  -  24 November

DISEMBER 2014

1. http://yuhaadie.blogspot.com/  -  1 Disember
2. http://dotdotmissme.blogspot.com/  -  1 Disember
3. http://jomsihatcarasaya.blogspot.com/   -   2 Disember
4.  http://hanaexotics.blogspot.com/  -  3 Disember
5. http://cammylia.blogspot.com/  -  5 Disember
6.  http://cikannesweetyncool.blogspot.com/  -  9 Disember
7. http://natikah1997.blogspot.com/   -   16 Disember
8. http://sitizawiah95.blogspot.com/  -  18 Disember
9.  http://imaneeda.blogspot.com/  -  27 Disember

JANUARI 2015

1. http://kylifa.blogspot.com/  -  3 Januari
2. http://kasut-rantau.blogspot.com/   -   6 Januari
3. http://www.sihatitunikmat.com/   -   6 Januari
4. http://wani-siulatbuku.blogspot.com/  -  8 Januari
5. http://drshikinzainal.blogspot.com/   -   14 Januari
6.  http://dielacraft.blogspot.com/   -   17 Januari
7. http://pelitasiang.blogspot.com/   -   21 Januari
8.  http://norazua10.blogspot.com/   -   24 Januari
9. http://lissadblog.blogspot.com/   -   29 Januari


FEBRUARI 2015

1. http://puyibl.blogspot.com/  -  2 Februari
2. http://aqneey.blogspot.com/   -   8 Februari
3.  http://muhammadshahril97.blogspot.com/  -  14 Februari
4. http://norshafikahaf.blogspot.com/  -  22 Februari
5.  http://theonlygirl98.blogspot.com/  -  24 Februari
6. http://aquzack.blogspot.com/   -   25 Februari

MAC 2015
1. http://ain-nadia.blogspot.com/  -  2 Mac
2. http://awansamudera.blogspot.com/  -  3 Mac
3. http://jombercontest.blogspot.com   -   6 Mac
4.  hanifadhlinaabdulrahman.  -  6 Mac
5. http://www.mamamyja.com/  -  8 Mac
6. http://pengemudamerahjambu.blogspot.com/  -  11 Mac
7. http://cikk-grape.blogspot.com/  -  11 Mac
8. http://twinkleeestar.blogspot.com/  -  13 Mac
9. http://blalalableh.blogspot.com/  -  20 Mac
10.  http://rainfallasleep.blogspot.com/   -   28 Mac


APRIL 2015

5. http://hidayuayumie.blogspot.com/   -   13 April
6. http://www.cekgunorazimah.com/   -   15 April

MEI 2015

1. http://yangbaik.blogspot.com/    -   6 Mei
7. Tetiba ada sini pulak   -   24 Mei
8. http://kakikutiphadiah.blogspot.com/  -  28 Mei
9. http://sayasukala.blogspot.com/   -   30 Mei

JUN 2015


JULAI 2015
4. http://dilakazuha.blogspot.com/   -   12 Julai

OGOS 2015

6. http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/   -   28 Ogos
7. http://ciklapunyabelog.blogspot.com/  -  28 Ogos

SEPTEMBER 2015

1.  http://mencarimifthahulraudhah93.blogspot.com/  -  12 September
2.  http://mardiahdiana.blogspot.com/  -  13 September
3. http://petite-snippet.blogspot.com/   -  14 September
4. http://heartdairies.blogspot.com/  -  17 September
5.  http://theonlygirl98.blogspot.com/  -  30 September


Tarikh lahir akan dikemaskini dari semasa ke semasa.


HAPPY BIRTHDAY YOU ALLS!!
Semoga Panjang Umur dan Dimurahkan Rezeki.






27 comments:

  1. Amin..Terima kasih acik..moga acik juga terus murah rezeki..

    Happy birthday you alls..

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. hehehe.. lupa nk tingal jejak..

      http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/10/giveaway-happy-birthday-by-acik-watie.html

      Delete
  3. tahniah semua

    http://pinky-lynn.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Tak ada ke yang sama birthday dgn saya?
    14/1/1983:)

    ReplyDelete
  5. Za dah send email kat acik..dapat tak?

    ReplyDelete
  6. Wah bolehlah tahu birthday kengkawan yg lain kan:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. awak bila lagi?tak payah copy banner..

      Delete
  7. Sedihnya takde bulan mac. Hehe. Ok kak nanti sy join. Sory lambat nk join sbb ada problem sikit :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak payah copy banner la sayang oii...bagi tarikh lahir je..alamat sudah ada

      Delete
  8. Yeay ada dekat situ ^^ Dah email tapi dapat notification email tak dihantar.. dapat ke? 0,0

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya ada..nanti Acik check..tapi kalau nama cina camni, rasanya macam tak ada..hikhik

      Delete
  9. Yeyehhhh dapat join jugak... Huhuuu nie laa first GA yang saya join sepanjang hidup dalam dunia blogging.. Apa pun thanks kat Acik dan happy birthday pada sume brthdy gurl and boy :)

    ReplyDelete
  10. Wahh.. banyak list nak blogwalking ni (o.O) suka tengok entri family AW. meriah!

    ReplyDelete
  11. Mencari kembar. Kalau dah jumpa kembar baru nak join. Hihi

    ReplyDelete
  12. Happy birthday To me..hehehe.. :)

    ReplyDelete
  13. blogwalking nak tengok ada yang sama birthdate tak :3 uhuhu , tak jumpa-jumpa lagi kawan sama tarikh ni :/

    ReplyDelete
  14. Assalam acik,
    sob3
    iols takdak
    sob3
    iols 8jan he3 :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...