Wednesday, 8 October 2014

1st CPUV NuFFNanG

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


Pada awal berblogging, Acik tak terlintas pun 
nak selitkan iklan.


Bila dah mula aktif berblogging,
tengok macam best je ada iklan kelip-kelip kat tepi,
atas, tengah blog.
Maklumlah...blog Acik ni statik je.


Ada satu hari tu, ada rakan blog yang emel Acik,
offer bantuan.
Terharu sangat..Inilah yang kita katakan,
REZEKI JANGAN DITOLAK.


Setiap kali Acik linkkan blog Acik dalam FB,
Acik perasan yang CPC Acik 'beranak'.
Tapi CPUV tak pernah ada..


Alhamdulillah...pagi tadi buka blog, ada iklan baru..


Buka akaun NUFFNANG, nampak ini.



Terima kasih NuFFnang kerana percaya
pada Acik..Acik baru je beberapa bulan join.

Terima kasih juga pada 'rakan baik' Acik tu.
Sayang kamu ketat-ketat
sampai tak mahu lepas...

Bantu Acik klik-klik ye.

SEKIAN...






22 comments:

  1. Replies
    1. baru puji, dah tak keluar pulak iklan tu..TQ Nad

      Delete
  2. Singgah petang Acik...tahniah dan Allahamdulillah...rezeki tu Acik...

    ReplyDelete
  3. Singgah petang Acik...tahniah dan Allahamdulillah...rezeki tu Acik...

    ReplyDelete
  4. Tahniah kak watie.. rezeki tuh.. tak update lagi pun pasal cpuv minggu nih..

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah :)
    saya pon baru perasan tadi dapat cpuv hihi
    btw dah click :)

    ReplyDelete
  6. tahniah.. kt atas tu akak terjumpa iklan proton iris..

    ReplyDelete
  7. terima kasih semua...tak terbalas komen hari ni..line slow

    ReplyDelete
  8. Oleh kerana Acik dapat cpuv, tempias kat kite kot tu yg dapat jugak. HAHA
    Terima kasih Acik di atas tempiasnya. Wiwiwi~

    ReplyDelete
  9. Tahniah acik..pagi2 ni CP dah menabung iklan proton kat blog acik..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah, semoga terus dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  11. wahhh tahniah acik...
    ade yg sudi
    acik pon sudi2 lah hulurkan bantuan kat ayu yg bute it ni
    hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiap kali BW. Acik pasti klik..jangan risau

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...