Monday, 13 October 2014

SEGMEN 12 JAM BLOGLIST #11 MIALIANA.COM

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com

Pencarian bloglist bagi bulan November dan Disember 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 13 Oktober 2014, iaitu tepat jam 11.15 pagi sehingga 11.15 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

12 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

40 comments:

  1. cik fafa pun join jugak. good luck acik!

    p/s:ehh,background baru la. blues! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la tu..ntah sapa la yang rajin sangat ubah...Acik memang tak tahu nak tukar-tukar ni..mungkin di akhir touch-up nnt, ada kot sentuhan dia yang kita boleh tahu siapa.

      Delete
  2. sofu join juga..good luck acikwatie

    ReplyDelete
  3. good luck :)
    eh, betul ke ni blog acik? hehe. berwajah baru.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau ada gambar perempuan lawa kat atas tu, memang iye la blog acik ni

      Delete
    2. hahahahaaaaa...gelak jahat!

      Delete
  4. Balas kunjungan dari segmen kak Mia :)

    ReplyDelete
  5. wahh blog acik pon bertukar!!!!
    selamat bersegmen acik...
    ayu singgah sini

    http://hidayuayumie.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html

    ReplyDelete
  6. salam ukhwah. singgah ziarah sini :)

    Dari Segmen Mialiana.Com

    jom blogwalking :)

    ReplyDelete
  7. Salam singgah dari segmen yang sama Acik...semoga berjaya....

    http://mardiahdiana.blogspot.in/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. Datang berkunjung balas dari segmen sama.. Best of luck acik watie! ^_
    Rosmiza Ali Official Blog™

    ReplyDelete
  9. Salam singgah dari blog pcl www.nazlee.com

    ReplyDelete
  10. berkunjung ... salam singgah :)

    ReplyDelete
  11. dari segmen yang sama..

    http://safirulamar.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html#comment-form

    ReplyDelete
  12. salam. singgah untuk segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  13. singgah sini.. :)

    http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html

    ReplyDelete
  14. gud luck...singgah dr segmen yg sama :)

    ReplyDelete
  15. membalas kunjungan..^^ Goodluck ye..~

    ReplyDelete
  16. Semoga berjaya dalam segmen dan terpilih dalam bloglist mialiana k..

    ReplyDelete
  17. blogwalking dari segmen yang sama... good luck.. :)

    http://ctfand.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialiana-com.html

    ReplyDelete
  18. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  19. cik belbel jenjalan dari segmen yang sama. gud luck semua !
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11-mialianacom.html

    ReplyDelete
  20. Salam. Terima kasih sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #11 Mialiana.com.

    Senarai peserta ada di http://www.mialiana.com/2014/10/senarai-peserta-segmen-bloglist-11.html

    dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

    ReplyDelete
  21. salam singgah dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  22. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-12-jam-bloglist-11.html

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...